Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо ми е много интересно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нещо ми е много интересно

та имам един въпрос:
    някой сменял ли си е крушките по таблото. в смисъл оригинално нали са зелени. някой слагал ли си е друг цвят. аз си мисля да си сложа бели ама дали няма да ми пречат като карам през ноща.
    та ако някой е слагал различен от зеления цвят нека да каже па и ако може да покаже няма да е зле
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Ми те крушките са си бели, световодите и фолиото на километража са зелени Предния собственик се е опитвал да праи да свети синьо със сини крушки Пълна боза. Не става нито синьо, нито зелено и за капак не мое видиш нищо нощем. Аз иначе съм замислил да го правя мойто да свети червено, обаче без смяна на циферблатите нема да мине
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

някой може ли да покаже снимка на тези крушки, да купя предварително...

10х
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ето такива са, 1,2W 12V

Comment

Първоначално публикувано от tonov
          Ми те крушките са си бели, световодите и фолиото на километража са зелени Предния собственик се е опитвал да праи да свети синьо със сини крушки Пълна боза. Не става нито синьо, нито зелено и за капак не мое видиш нищо нощем. Аз иначе съм замислил да го правя мойто да свети червено, обаче без смяна на циферблатите нема да мине
          добре ами това фолио може ли да се смени. примерно искам да си сменя всичко по таблото без лампите за масла абс и т.н. също искам да си сменя лапите на климатика на пепелника на копчетата за стъклата и всико по основното тъбло.
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

"Лампите за масло и т.н" всъщност са светодиоди Може да им смениш цвета ако така ти харесва. Иначе за фолиото Малко крива работа ми се струва. То не е ФалВе с лампи за осветяване отпред та да ги смениш с квот ти е кеф. Трее да е нещо прозрачно и точно тва е най-големия проблем. Ако имам едно резервно табло ще експериментирам с разлепване и смени, ама така не ми се рискува. Виж и това. Много е яко, ама и цените са...
            Колкото до осветлението на врътките, там по-лесно ще стане според мен. Пак е играчка, но щом имаш мерак . Там може и директно със светодиоди отзад на цифрите. Лостчетата за чистачки и фаровете са също с диоди, както и копчетата за ел стъклата

Comment

Working...
            X